قیمت کابل های فیبرنوری

بهترین قیمت فروش کابل فیبر نوری با بالاترین کیفیت را از ما بخواهید ، شرکت ویسمن کابل با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع کابل های فیبر نوری


برای اطلاع از قیمت کابل ها تماس بگیرید، یا از طریق » پشتیبانی آنلاین « در پایین همین صفحه با کارشناسان ما در ارتباط باشید :

۶۶۷۳۹۷۳۰ – ۰۹۱۲۳۰۷۴۴۳۹


برای دریافت مشاوره رایگان با ماتماس بگیرید یا شماره خود را برای پشتیبان ما در واتساپ ارسال کنید تا ما با شما تماس بگیریم

اطلاعاتی که ممکن است قبل از خرید کابل فیبر نوری کمکتان کند

کابل فیبر نوری را می توان کابلی پراستفاده در تبادل پرسرعت داده ها در مسافت های طولانی به شمار آورد. این کابل ها امروزه در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. کابل فیبر نوری به واسطه پهنای باند وسیع و تأخیر کم یکی از گزینه های ثابت برای زیر ساخت ارتباطی مخابرات به شمار می رود.
در این مطلب به طور کامل با کابل فیبر نوری، کاربرد فیبر نوری، انواع کابل فیبر نوری و… آشنا خواهیم شد:
کابل فیبر نوری چیست؟

کابل فیبر نوری ( Optical Fiber ) در واقع نوعی کابل با رشته های شیشه ای باریک و بلند است. و این رشته های شیشه ای توسط محفظه ای عایقی پوشیده شده اند. این کابل ها به دلیل ورود نوری از یک سر آن ها و خروج این نور از سمتی دیگر به کابل فیبر نوری معروف هستند.
به نوعی در کابل فیبر نوری به کمک پالس نوری و به وسیله ال ای دی یا لیزرهای کوچک اطلاعات و داده ها انتقال داده می شوند.

اجزای تشکیل دهنده کابل فیبر نوری

۱. رشته های شیشه ای باریک و نازک
۲. بخش هسته رشته ها ( CORE ): تعیین کننده مسیر نور
۳. روکش دور هسته ( Cladding ): لایه ای شیشه ای و انتقال دهنده نور در طول کابل
۴. پوشش بیرونی کابل: دارای جنسی پلاستیکی

استفاده از کابل فیبر نوری چه مزایای دارد؟

۱. کابل فیبرنوری از ظرفیت و پهنای باند بالایی برخوردار است و باکیفیتی مطلوب اطلاعات را انتقال خواهد داد؛
۲. در مقابل اشتعال و آتش سوزی مقاومت مطلوبی از خود نشان می دهد؛
۳. بسیار سبک و منعطف است؛
۴. دارای قیمت مناسبی می باشد؛
۵. در مقابل ضربه مقاومت بسیار مطلوبی دارد؛
۶. کابل های فیبر نوری گزینه ای قابل ارتقاء هستند.

معایب فیبر نوری کدام اند؟

۱. این کابل ها پروسه تولید دشواری دارند؛
۲. در مسافت های کوتاه در مقایسه با کابل های مسی قیمت بالاتری دارند؛
۳. اتصال نور به فیبر کمی مشکل است.

کابل فیبر نوری چه کاربردهایی دارد؟

کابل های فیبر نوری در صنایع زیر بسیار پرکاربرد هستند:
۱. صنایع پزشکی
۲. صنایع نظامی
۳. صنایع روشنایی
۴. سیستم های پرسرعت
۵. هوشمندسازی خانه
۶. و…

البته کاربرد فیبر نوری تنها محدود به موارد نام برده نمی شود و در کلیه صنایع این نوع کابل ها می توانند بسیار پرکاربرد باشند.

آشنایی با انواع کابل فیبر نوری

کابل های فیبر نوری صرفاً یک مدل نیستند و به نوعی می توان آن ها را به سه دسته کلی دسته بندی نمود:

۱. کابل فیبر نوری Single Mode

در کابل های فیبر نوری سینگل به منظور تولید روشنایی از یک لیزر استفاده می شود. این نوع کابل از یک هسته باریک به قطر ۹ میکرونی و روکشی به قطر ۱۲۵ میکرومتر برخوردار می باشند. به کمک این کابل می توان در هر زمانی یک سیگنال نور را انتقال داد.
استفاده از لیزر در این کابل باعث شده قیمت به نسبت بالاتری داشته باشد. این کابل ها همچنین به دلیل برخورداری از قطری پایین به منظور کاهش افت سیگنال در مسافت های طولانی به کار برده می شوند.

۲. کابل فیبر نوری Multi Mode

کابل فیبر نوری چندگانه به منظور تولید روشنایی دارای ال ای دی است. هسته این کابل دارای قطری ۶۲.۵ میکرونی می باشد. به کمک این نوع کابل می توان در هر زمانی چند سیگنال نور انتقال داد. این نوع کابل به دلیل برخورداری از قطر بیشتر، تنها قادر به پشتیبانی از مسافت های کوتاه است.

۳. کابل فیبر نوری دراپ (FIBER OPTIC DROP CABLE)

نوع دیگر کابل های فیبر نوری، نمونه دراپ است. این نوع کابل ها جهت انتقال اطلاعات با سرعت بالا و پهنای باند بالا کاربرد دارند. این دسته از کابل های فیبر نوری را نیز می توان به دو دسته دو مهاره و سه مهاره تقسیم بندی کرد.
کابل های دو مهاره به منظور مراقبت از تار نوری دارای دو رشته کابل هستند و علاوه بر آن از یک حلقه فولادی برخوردار می باشند. این نوع فیبر نوری دارای انعطافی بالا و وزنی پایین هستند. از دیگر ویژگی های این نوع کابل فیبر نوری همیچنین می توان به مقاومت در مقابل گرما و اشعه UV اشاره نمود.
کابل های فیبر نوری سه مهاره نیز تقریباً مشابه نمونه های دو مهاره هستند و تنها در مقایسه با آن ها انعطاف کمتری دارند.

بررسی تفاوت های میان کابل های فیبر نوری Single Mode و Multi Mode

نمی توان گفت که کدام یک از این دو کابل بر دیگری برتری دارند چرا که هر یک در جای خود می توانند بسیار کاربردی باشند. اما به طور کلی تفاوت های این دو کابل به شرح زیر است:
۱. کابل فیبر نوری چندگانه در مقایسه با کابل فیبر نوری سینگل از پهنای باند کمتری برخوردار است.
۲. قطر هسته فیبرهای مولتی مود یا چندگانه بزرگ تر می باشد.
۳. فیبر نوری چندگانه انرژی بیشتری مصرف می کند.
۴. کابل های سینگل بیشتر برای مسافت های طولانی بالغ بر ۸۰ کیلومتر و نمونه های چندگانه برای مسافت های کوتاه تر و تقریباً ۴۰۰ متری استفاده می شوند.
۵. کابل های سینگل دارای پهنای باند بیشتری هستند.
۶. کابل های چندگانه قیمت مقرون به صرفه تری دارند.

قیمت کابل فیبر نوری

در رابطه با خرید کابل فیبر نوری یکی از دغدغه افراد قیمت آن است. واقعیت آن است که این کابل ها به واسطه کارایی که داشته دارای قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه ای می باشند.
برای خرید ارزان کابل فیبر نوری می توان خرید عمده کابل فیبر نوری را راهی مناسب و ایده آل دانست. علاوه بر آن کابل های فیبر نوری برای مسافت های طولانی به نسبت کابل های مسی بسیار ارزان تر هستند.

خرید کابل فیبر نوری

اگر قصد خرید کابل فیبر نوری دارید قطعاً بهترین گزینه برای تهیه کابل فیبر نوری، خرید از شرکت های حرفه ای و تخصصی در این زمینه است. اما از بین شرکت های مختلف چگونه بهترین شرکت را انتخاب کنیم؟ پیشنهاد ما برای بهترین عرضه کننده کابل فیبر نوری باکیفیت و درجه یک ویسمن کابل است.

چرا شرکت ویسمن کابل؟

۱. شرکت ویسمن کابل به واسطه تجربه بالا و طولانی مدتی که در زمینه ارائه سیم و کابل در ایران داشته بی شک مطمئن ترین گزینه برای خرید کابل فیبر نوری به شمار می رود.
۲. یکی دیگر از گزینه هایی که باعث شده شرکت ویسمن کابل به بهترین فروشنده کابل فیبر نوری تبدیل شود قیمت مناسب و در عین حال کیفیت بالای محصولات این شرکت است. لذا شما می توانید از این شرکت، کیفیت را ارزان بخرید.
۳. اگر شما در مورد کابل فیبر نوری هر سوالی و ابهامی دارید و احساس می کنید که برای خرید کابل فیبر نوری نیاز است با یک فرد متخصص صحبت کنید به راحتی این امکان را داشته تا تنها با یک تماس از مشاوره حرفه ای و بی طرفانه کارشناسان درجه یک تیم ویسمن کابل بهره مند شود. قطعاً بعد از مشاوره تصمیم مناسب تری خواهید گرفت.

اصطلاحات دیگر درباره کابل فیبر نوری:

مهاردار هوایی ossc – خاکی ofc – ژله فیلد خاکی obfc – کانالی بدونه ژله ocuc – خشک خاکی obuc – بدونه مهار هوایی adss – ژله فیلد کانالی ocfc – کابل فیبرنوری ضد جونده – کابل فیبر نوری متری – کابل دفنی – کابل فیبرنوری آرمورد steel armored – کابل فیبرنوری تایدبافر – قیمت هر متر کابل فیبر نوری – کابل فیبر نوری زره دار – کابل فیبر نوری استیل – ۱۲ کور – ۲ کور – ۲۴ کر – ۸ کر – کابل فیبر نوری استیل – فروش کابل فیبرنوری – کابل فیبر نوری لوزتیوب

حتما از صفحه کابل های rg59 دیدن فرمایید.