قیمت کابل های دوربین مداربسته

بهترین قیمت کابل های دوربین مدار بسته با بالاترین کیفیت را از ما بخواهید، شرکت ویسمن کابل با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع سیم و کابل دوربین مدار بسته


برای اطلاع از قیمت کابل ها تماس بگیرید، یا از طریق » پشتیبانی آنلاین « در پایین همین صفحه با کارشناسان ما در ارتباط باشید :

۶۶۷۳۹۷۳۰ – ۰۹۱۲۳۰۷۴۴۳۹


برای دریافت مشاوره رایگان با ماتماس بگیرید یا شماره خود را برای پشتیبان ما در واتساپ ارسال کنید تا ما با شما تماس بگیریم

اطلاعات خرید کابل دوربین مداربسته 

مقدمه ای بر انواع کابل دوربین مداربسته
یکی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یک دوربین مداربسته کابل است. امروزه انواع کابل دوربین مداربسته در بازار وجود دارد. نوع کابل با توجه به نوع دوربین مداربسته تعیین میشود. در واقع دو نوع دوربین شامل آنالوگ و دیجیتال (تحت شبکه) داریم که برای نصب و راه اندازی هر یک نوع خاصی از کابل ها به کار میرود. مثلا در دوربین آنالوگ میتوان از کابل کواکسیال و در دوربین های دیجیتال از کابل شبکه استفاده کرد.

در هر صورت هدف انتقال داده و تصاویر است که باید به شکل مناسبی انجام شود. لازم به ذکر است هر یک از این کابل ها شامل کواکسیال و شبکه خود دارای انواع مختلفی هستند.
هر نوع کابل قیمت خاص خود را دارد. البته قیمت علاوه بر نوع به عوامل دیگری مانند جنس مواد اولیه نیز بستگی دارد. با ما همراه باشید تا علاوه بر معرفی هر یک از انواع کابل ها به عواملی که موجب تفاوت قیمت در آنها میشود اشاره کنیم.

انواع کابل دوربین مداربسته

در کل ۳ نوع کابل داریم که میتوانیم از هر یک از آنها در نوع خاصی از دوربین های مداربسته استفاده کنیم. در ادامه به طور خلاصه به هر یک از این انواع اشاره میکنیم.

  1. کابل شبکه: یکی دیگر از انواع کابل دوربین مداربسته کابل شبکه است که با نام کابل LAN هم شناخته میشود. این کابل در سیستم های دوربین مداربسته دیجیتال که تحت شبکه هستند به کار میرود. حال اگر در سیستم مورد نظر از تکنولوژی POE استفاده شده باشد از طریق کابل شبکه میتوان علاوه بر اطلاعات برق را نیز انتقال داد و دوربین مداربسته را تغذیه کرد.
  2. کابل کواکسیال:کابل کواکسیال (Coaxial) که در سیستم های دوربین مداربسته آنالوگ به کار میرود فرکانس های رادیویی را از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال میدهد و بدین ترتیب موجب انتقال تصاویر میشود.
  3. کابل کواکسیال ترکیبی: این کابل همان طور که از نامش پیداست زیرمجموعه کابل های کواکسیال است. آنچه این نوع کابل با آن ترکیب شده کابل برق است. لازم به ذکر است کابل کواکسیال ترکیبی فضای کمتری در داکت را اشغال خواهد کرد و از این منظر طرفداران زیادی دارد.

کابل دوربین مداربسته تحت شبکه

این نوع کابل که با عنوان زوج سیم به هم تابیده یا UTP نیز شناخته میشود یکی از انواع کابل دوربین مداربسته است. این کابل شامل ۴ جفت سیم است که به صورت دو به دو به هم تابیده شده اند. به همین خاطر با عنوان زوج سیم به هم تابیده شناخته میشود. رنگ سیم ها از یک استاندارد خاص پیروی میکند. ترتیب رنگ ها نارنجی و نارنجی سفید، سبز و سبز سفید، آبی و آبی سفید، قهوه ای و قهوه ای سفید است.

با پیچیده شدن سیم ها به دور هم تاثیر نویز بر روی سیگنال های ارسالی کاهش مییابد و تصاویر دوربین مداربسته با کیفیت بالاتری منتقل میشود. کابل های شبکه معمولا با نام CAT شناخته میشوند. این دسته از کابل ها نیز انواع مختلفی دارند. در این میان کابل های CAT5 و CAT6 بیشترین کاربرد را دارند.

انواع کابل شبکه

کابل های شبکه با توجه به میزان نویزی که تحمل می کنند و مقدار سازگاری با محیط و مقاومت در برابر آسیب های فیزیکی که دارند در انواع مختلفی یافت میشوند:

  1. کابل :UTP این نوع کابل به شکلی ساخته شده که زوج سیم های درون آن شیلد ندارد. به همین دلیل در مکان هایی که نویز وجود دارد به کار میرود.
  2. کابل :U/FTP بر روی زوج سیم های درون این کابل یک شیلد یا فویل قرار دارد. در نتیجه بدون هیچ نگرانی میتوان این کابل را در مکان هایی که نویز وجود دارد به کار برد.
  3. کابلF/FTP: در این نوع کابل هر یک از زوج سیم ها به صورت جداگانه درون شیلد قرار گرفته اند. این در حالی است که یک شیلد نیز بر تمام آنها به صورت یکجا کشیده شده در نتیجه از این نوع کابل در مکان هایی که نویز زیادی وجود دارد میتوان استفاده کرد.
  4. کابل:S/FTP در این نوع کابل یک شیلد بر زوج سیم ها کشیده شده و مجموعه آنها نیز درون شیلد بافته شده ای قرار گرفته است. در نتیجه این کابل بیش از انواع قبلی در مقابل نویز قدرت تحمل دارد. پس در مکان هایی که نویز بسیار زیاد است به کار میرود. از طرفی این نوع کابل در مقابل آسیب های فیزیکی نیز محافظت میشود. پس اگر در مکانی نیاز به خم شدن یا کشیدن زیاد کابل دوربین مداربسته بود میتوان از این نوع کابل با خیال آسوده استفاده کرد. چون امکان آسیب دیدن فیزیکی در آن بسیار پایین است.
  5. کابل :SF/UTP در این نوع کابل به عنوان یکی از انواع کابل دوربین مداربسته، زوج سیم ها به صورت جداگانه دارای شیلد نیستند. اما مجموعه آنها درون شیلد پیچیده شده و از داده ها در مقابل نویز محافظت میکند. البته در مقابل آسیب های فیزیکی مقاومت زیادی ندارد.
  6. کابل :S/UTPدر این نوع کابل، مجموعه سیم ها به صورت یکجا در یک شیلد بافته شده قرار گرفته است. در نتیجه برای مکان هایی که امکان آسیب دیدگی فیزیکی وجود دارد مناسب است. اما در مقابل نویز ممکن است چندان مقاوم نباشد.
  7. کابل :F/UTP در این نوع کابل مجموعه سیم ها به صورت یکجا با شیلد پوشیده شده اما زوج سیم ها محافظ ندارند. پس این کابل نیز برای مکان هایی با امکان آسیب فیزیکی مناسب است اما در مقابل نویز مقاومت زیادی ندارد.
حداکثر طول کابل شبکه

مانند دیگر انواع کابل دوربین مداربسته حداکثر طول کابل شبکه به جنس کابل بستگی دارد. البته شرایط آب و هوایی نیز در این مورد بی تاثیر نیست. علاوه بر این POE بودن سیستم دوربین نیز این طول را کاهش میدهد. در کل میتوان گفت در سیستمی که POE نیست اگر از کابل cat5 استفاده کنید حداکثر طولی که میتوانید به کار ببرید ۴۰ تا ۵۰ متر است.

اگر جنس کابل مرغوب و شرایط آب و هوایی مساعد باشد حداکثر طول کابل تا ۱۰۰ متر نیز میتواند افزایش یابد. حال اگر از تکنولوژی POE استفاده شده باشد حداکثر طول کابل cat5 تنها ۱۰ متر است.
اگر کابل از نوع cat5e باشد حداکثر طول ۷۰ تا ۸۰ متر و اگر از نوع cat6 باشد این طول تا ۱۰۰ متر نیز افزایش مییابد. حال اگر کابل از نوع cat6 SFTP باشد حداکثر طول به ۱۳۰ تا ۱۴۰ متر میرسد. پس اگر قصد استفاده در مسافت های بیشتر تا ۲۰۰ متر را دارید از کابل شبکه cat6 SFTP استفاده کنید.

انواع کابل کواکسیال

تاریخچه ساخت کابل کواکسیال به اوایل قرن بیستم برمیگردد. این نوع کابل بسیار مداوم است و به راحتی نصب میشود. در نتیجه از آن میتوان برای راه اندازی آنتن ماهواره در منازل و سازمان ها استفاده کرد. کابل کواکسیال از لحاظ اندازه و آمپدانس انواع مختلفی دارد.
یکی از مهم ترین ویژگی های کابل کواکسیال ضخامت است که با عنوان Radio Gauge و به صورت مخفف RG شناخته میشود. پس عددی که در کنار RG نوشته میشود ضخامت کابل را نشان میدهد. هر چه این عدد بزرگتر باشد، قیمت هسته (هادی) مرکزی کابل نازک تر است.

در کل کابل کواکسیال یک کابل ضخیم است و از لحاظ ظاهری با دیگر انواع کابل ها تفاوت دارد. به طوری که خیلی راحت میتوان آن را تشخیص داد و از دیگر انواع کابل دوربین مداربسته جدا کرد. مرسوم ترین انواع کابل های کواکسیالی که در بازار وجود دارد RG-6، RG-11 و RG59 است. در این میان RG59 بیشترین کاربرد را دارد.
کابل های کواکسیال را در موارد مختلفی از جمله آنتن تلویزیون، اتصال به اینترنت، دوربین مداربسته آنالوگ و… استفاده میکنند. شما میتوانید این نوع کابل و دیگر انواع کابل دوربین مداربسته را در وبسایت ما خریداری نمایید و از وجود آن بهره ببرید.

قیمت کابل کواکسیال دوربین

یکی از مهمترین عواملی که قیمت کابل را مشخص میکند مواد سازنده آن است. این موضوع در مورد انواع کابل دوربین مداربسته صدق میکند. مهمترین ماده در مورد کابل کواکسیال که قیمت از روی آن تعیین میشود مغزی کابل است. این بخش از کابل در ایران در قالب سه جنس مختلف ساخته میشود. در واقع مغزی کابل ممکن است از جنس مس، آلومینیوم یا آلیاژ CCAM باشد. مسلما کابل کواکسیال با مغزی مسی از کابل با مغزی آلومینیومی گرانتر است.

مورد بعدی که قیمت کابل کواکسیال را مشخص میکند جنس شیلد کابل است،شیلد ممکن است یکی از انواع بافته شده یا فویل باشد. شیلد بافته شده میتواند از سیم های مسی یا آلومینیومی و یا دیگر آلیاژ و فلزات ساخته شود. علاوه بر جنس مغزی و شیلد، قطر مغزی کابل نیز بر تعیین قیمت نهایی این محصول تاثیر دارد.

کابل کواکسیال دوربین از چه قسمت هایی تشکیل شده؟
  • هسته، مغزی، رسانا یا هادی مرکزی: این جزء که معمولاً یک سیم مسی است وظیفه انتقال داده ها را بر عهده دارد.
  • عایق اطراف هسته: این جزء برای محافظت از هسته مرکزی کابل استفاده میشود. عایق از جنس پلاستیک و دارای خاصیت نارسانایی است و از مغزی در برابر آسیبدیدگی محافظت میکند.
  • شیلد: این جزء از کابل کواکسیال از جنس مس یا آلومینیوم ساخته میشود. شیلد از کابل در برابر تداخلات الکترومغناطیسی (EMI) یا نویز محافظت میکند.
  • پوشش پلاستیکی: آخرین جزء از کابل کواکسیال که خارجی ترین جزء نیز محسوب میشود یک لایه پلاستیکی است که از لایه های داخلی در برابر آسیب های احتمالی محافظت میکند.

استفاده از کابل کواکسیال در دوربین مداربسته

بهترین نوع از کابل کواکسیال برای استفاده در دوربین های مداربسته RG-59 است. هر چند از کابل RG-6 نیز میتوانید استفاده کنید. در واقع این کابل میتواند در مسافت های طولانی تر به کار برود و هیچ سیگنال ویدئویی را از دست ندهد. البته لازم به ذکر است این کابل به دلیل ضخامت بیشتری که دارد محکم تر است و کار با آن به راحتی RG-59 نیست. پس پیشنهاد ما همان RG-59 است که به راحتی نصب میشود.

این کابل در زمان ارسال سیگنال با فرکانس ۵۰ مگاهرتز، در هر ۳۰ متر ۲.۲ دسیبل را تضعیف میکند. حال هر چه طول سیم افزایش یابد کیفیت سیگنال ارسالی در سیم کم میشود. در نتیجه داده ها با کیفیت مطلوب به مقصد نمیرسد.
البته با توجه به استانداردهای خاصی که برای نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته وجود دارد احتمال تفاوت در طول کابل وجود دارد. مثلا برای دوربین های مداربسته AHD طول کابل میتواند تنها تا ۲۰۰ متر باشد. در حالی که در دوربین های HDTVI یا HDCVI طول کابل میتواند تا ۵۰۰ متر هم ادامه داشته باشد.

مزایا و معایب کابل کواکسیال دوربین مداربسته

کابل های کواکسیال ارزان هستند. سیم کشی و نصب آسانی دارند. به راحتی بسط داده میشوند. در برابر EMI مقاومت خوبی از خود نشان میدهند. با حداکثر ظرفیت ۱۰ مگابیت بر ثانیه به انتقال داده ها میپردازند. بادوام و پایدار هستند. اما در مقابل معایبی نیز دارند. از جمله اینکه با محدودیت فاصله مواجه هستند. عیب بعدی این نوع از محصولات هزینه های نصب است که تقریبا بالاست. البته این معایب در مقابل مزایای زیادی که دارند چندان به چشم نمیاید.

انواع کابل کواکسیال دوربین

در کل دو نوع کابل کواکسیال داریم. نوع اول دارای آمپدانس ۷۵ اهم (Ω) و دیگری دارای آمپدانس ۵۰ اهم است. نوع اول بیشتر برای انتقال داده های ویدئویی به کار میرود. اما نوع دوم برای انتقال داده ها به صورت بیسیم کاربرد دارد. علاوه بر این نوع دسته بندی کابل های کواکسیال معمولا با توجه به ضخامتی که دارند در انواع مختلفی قرار میگیرند. در ادامه به هر یک از انواع کابل دوربین مداربسته از نوع کواکسیال اشاره میشود.

کابل های RG-6 هسته بزرگتری دارند. در نتیجه سیگنال های ارسالی را با کیفیت بالاتری انتقال میدهند. از طرفی عایق ضخیمتری دارند و نوع شیلد آنها با دیگر کابل ها متفاوت است. در نتیجه میتوانند سیگنال ها در سطح گیگاهرتز را به خوبی مدیریت کنند. این نوع کابل با ضخامت کمی که دارد به راحتی در دیوار یا سقف نصب میشود.
نوع بعدی کابل RG-59 است که بیشتر برای مصارف خانگی به کار میرود. این کابل مشابه نوع قبلی است اما هسته نازکتری دارد. معمولا از این نوع کابل در مسافت های کوتاه و انتقال داده با فرکانس پایین استفاده میشود.

کابل کواکسیال ترکیبی دوربین مداربسته

یکی دیگر از انواع کابل دوربین مداربسته کابل کواکسیال ترکیبی است. این کابل همان طور که از نامش پیداست ترکیب دو نوع کابل است. این نوع کابل ارسال اطلاعات و تامین برق دوربین را به طور همزمان امکانپذیر میکند. این نوع کابل نیز خود در انواع مختلفی وجود دارد.
یکی از رایج ترین انواع آن RG59 است. اکثر ویژگی های این نوع کابل شبیه کابل کواکسیال معمولی است و اصلی ترین تفاوت آن این است که در این نوع کابل یک زوج سیم برای انتقال برق در کنار کابل کواکسیال اصلی قرار گرفته و با آن ترکیب شده است.

این نوع کابل برای فضاهای کوچک مناسب است. چون حداکثر طول کابل کواکسیال ترکیبی دوربین مداربسته از جنس مس ۶۰ تا ۷۰ متر است. پس هر چه مسافت افزایش یابد کیفیت داده های انتقالی توسط کابل کاهس مییابد.
در کابل کواکسیال ترکیبی مانند کابل کواکسیال معمولی جنس هسته و شیلد ممکن است متفاوت باشد. این تفاوت در جنس موجب تفاوت در قیمت کابل میشود. البته جنس کابل برق نیز تاثیر زیادی در قیمت خواهد داشت. چون جنس مواد اولیه به کار رفته در ساخت کابل، کیفیت داده های انتقالی را مشخص میکند.

دقت کنید کابل های ترکیبی که به جای مس از آلومینیوم ساخته شده باشند تنها تا ۲۰ متر میتوانند بدون افت کیفیت داده های انتقالی عمل کنند.
در کل کابل های کواکسیال ترکیبی مانند کابل های کواکسیال معمولی از جنس مس یا آلومینیوم هستند. زمانی که گفته می شود یک کابل کواکسیال ترکیبی دوربین مداربسته تماما از مس ساخته شده یعنی جنس هسته و شیلد و کابل برق کلا از مس است. چنین کابلی بهترین نوع کابل ترکیبی است.